Dear Diary

Our Love & Life getting stronger than we thought...

Kawan Makan Kawan,geng aku dan udin

lately aku terperasan sumthing...aku dikelilingi kwn mkn kwn...masa aku senang...smua dtg dkt masa aku ssh smua menjauh....aku kwn dgn smua org...xpernah pulak aku declare ape2 kecuali dgn udin...he is truly love forever....dlm kwn2 aku paling close dgn 1 geng ni...ada mamat dlm geng ni ske aku....aku taw dia ske aku sbb smua org dok kenen2kn kami..aku pernah berterus terang "kita kawan baik" semua org pun tahu cuma kebanyakannya wat2 pekak dan tuli sbb nk sokong dia suh ngorat aku...yg taw kebenaran hanyalah aida,wawa, kakteh, wina n diri dia sendiri...tp dia skrg dah xmcm dulu...sjk aku bersama udin...mcm2 cerita dia jaja.....smuanya memburukkan aku!!! aku xfhm kenapa aku xboleh bhgia...kenapa org dengki dgn aku??? apa slh aku??? aku sedih sbb abg yent, eddy, abg gee pun xnk msg aku lg...maybe abg yent sendiri yg aku kenal dah bertahun pun dah xsudi nk rapat dgn aku lg...sumpah...aku xde niat lg..melainkan persahabatan yg ikhlas.... skrg kata udin mcm2 dugaan yg mendatang....aku kena hadapi....mcm apa yg zaffa canang...aku ni dah jd buruk dmata kwn2 sbb cerita dia...sumpah demi Allah kami xpernah kapel...aku sedih sbb aku difitnah...aku xsekuat mana sbb aku perempuan...aku xpenah menangis sbegini...kenapa bila xdpt apa yg diimpikan org lain dpesalahkan...aku hanya cintakan udin...kalo aku xcinta buat apa aku terima udin? aku stop drp join kem sbb aku xnk keruhkan keadaan...tp kenapa keaadaan masih keruh? aku xfhm.....dulu aku ada abg yent sbgai penasihat dan shabat kini abg yent pun menjauh...

akukah yg terasa atau mmg keadaan yang berubah
akukah yg xlayak bersahabat atau mmg takdir aku mcmni???

tuhan tolong tunjukkan jln kebenaranMu

~natasya~