Dear Diary

Our Love & Life getting stronger than we thought...

Bila suami kata "P Update Blog..jgn kacau org main game"

Aduh rasa mcm tersiat2 ati ni...suh update blog tp berukband dia yg guna...wuaaa...suami sapa la ni...patutnya dia jaga la hati wife dia yang tengah sarat ni..tp x...terbalik pulak aku pulak yang kena banyak jaga hati dia...kesian kat baby semua dia dgr..semua dia nampak..nak cover line aku pun pegang perut usap2 then mulalah mengayat baby.."xpe baby papa penat tu sbb tu dia xlayan kita...biarlah dia release tension dulu, kerja dia banyak kat opis" huhuhu (sob..sob..)