Dear Diary

Our Love & Life getting stronger than we thought...

HOME ALONE

pagi td celi2 mata time subuh sambil2 nk mandi panaskan air n wat roti bakar utk bekpes bersama encik suami..huk2..sedih tul sbb lps siap2 smua...nk kena hantar en. suami ke jeti...dia kena outstation ke sg.petani wuaaaaa....maka tinggal lah aku sendirian bersama 'baby' je hehehe...huk3...lps hantar en.suami aku pun dgn muka xbersalah terus drive ke JPJ utk renew lesen memandu aku yang dah tamat sejak 14 hb yg lalu...selamba badak je aku drive satu pulau dgn lesen yang dah mampus...hahaha..baby2...ibu sape ni baby??? kekeke..lps settle hal d JPJ terus g lepak umah unty aku sampai la kul 8 mlm td baru gedik2 nk drive balik sambil meredah hujan yang lebat giler...sampai drumah call unty n en.suami ckp kata dah slmt sampai drumah...pastu terus mandi sebab dah kena hujan n mkn antibiotik yg doc bg smlm terus rs nk tido...tp sblm tido baik update blog dulu hehehe...